Ознаке


Бели маг Лав Гершман тврди да ће се наредне године власт у Србији окренути Русији, да ће у земљу месец дана пред изборе стићи лидер СРС Војислав Шешељ. Он тврди да ће током 2014. године Русија финансијски помагати Србији и најављује парламентарне изборе најкасније у октобру месецу.

 

 

 

lav gersman 300x222 ПРОРОЧАНСТВО ЛАВА ГЕРШМАН: Шешељ се 2014. враћа у Србију, СНС се окреће Русији

–  Током године биће избора. Не могу да прецизирам време, али биће одржани пре новембра 2014, односно – пре следећег снега. Постоји могућност да се месец дана пред изборе, ма када они били одржани, коначно врати Војислав Шешељ у Србију. Ако се врати – вратиће се као победник који је ратовао за земљу. Американци ће га намерно пустити, не зато што немају за шта да му суде, јер – било кога данас можеш да окривиш за било шта, већ да би на тај начин покушали да изазову грађански рат у Србији.Шешељ ће добити и одштету, највероватније између осам и 10 милиона евра. Његове присталице организоваће побуну а, у првом реду, на удару ће бити они који су изашли из његове странке и направили нову. Разлози за пуштање Шешеља су јасни: странка која је окренута Русији (СНС) – Западу није потребна, па ће покушати да је поткопају, макар и грађанским ратом. Овај план био је актуелан и пре последњих избора, али је добрим лобирањем спречен – и Шешељ је осуђен на затворску казну због вређања суда – објашњава Гершман у свом пророчанству које је испричао новинарима Новости.

 

Он у изјави каже да ће сарадња која је започета са Русијом донети неку врсту војно-политичке заштите од земаља ЕУ И НАТО које су нас бомбардовале, и да се све ово неће десити.

 

Извор: Новости, Треће око

ПРОРОЧАНСТВО ЛАВА ГЕРШМАН: Шешељ се 2014. враћа у Србију, СНС се окреће Русији – Правда.